6:18 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines


Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.
Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
Ὅλοι τρανοὶ πολιτικοί, κανένας ἰδιώτης,
ὅλοι ποζάτοι στρατηγοί, κανένας στρατιώτης.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Τι EIKONA υπαρχει αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές στην πατρίδα μας  σήμερα;
Αγανακτισμένοι και κουκουλοφόροι, ΜΑΤ  και κανάλια που ψοφάνε για …αιμα! Αντεγκλήσεις και πέτρες, ξηλωμένα μάρμαρα, σπασμένα κεφάλια, συλλήψεις και προπηλακισμοί.
 Γκοτζαμανηδες , Πράκτορες, και προβοκάτορες,  ένα απέραντο φρενοκομείο…


Μια κυβέρνηση ( λέμε τώρα) άθλια, προβοκατόρικη, πουλημένη σε ξένους επικυρίαρχους, στις παρυφές της εσχάτης προδοσίας.
Μια αξιωματική αντιπολίτευση να γελανε μαζί της και οι …μπούφοι!
Σε τρίτο ρόλο οι αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης σε έναν άλλο κόσμο από αυτόν που ζούμε εμείς οι υπόλοιποι!
 Εγκλωβισμένοι σε μια παράλογη παρελθοντολογία που άφορα το ποιοι τα φαγανε τα Λεφτά!
Αλλά το πώς θα κρατηθούμε στο χείλος του γκρεμού και δεν θα πέσουμε κάτω ούτε κουβέντα, μάχη για τον λαό δήθεν αλλά στα λόγια μόνον, ετσι και αλλιώς αυτοί δεν πληρώνουν εφορία!  
Το ότι  δεν έχουμε φράγκο να δώσουμε στους μισθωτούς και συνταξιούχους αλλά αντίθετα προσπαθούν να τους πάρουν και αυτά τα ελάχιστα που τους απέμειναν,  ούτε ψίθυρος!!!

Ευχαριστίες …
Τα συγχαρητήρια και τις θερμές μας ευχαριστίες μας στους  ΒΟ{Υ}ΛΕΥΤΕΣ μας αλλά και στους ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,  στους  αρχηγούς σας   Γιωργάκη, Κωστάκη, Αντωνάκη, και “ΣΙΑ” …,  
Η ΕΥΘΥΝΗ  Σας είναι  ΤΕΡΑΣΤΙΑ και γιαυτο είσθε καταδικαστέοι στην συνείδηση του Ελληνικού λαού. Με την όλη συμπεριφορά σας, τα έργα σας, και την δράση σας μας  αποδείξατε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  (πέραν πάσης αμφιβολίας,) ότι Είσθε ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ κοπρόσκυλα και όχι μόνον!
 Σαν σύγχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πουλήσατε  τον εαυτόν σας, την αξιοπρέπεια σας, τον αυτοσεβασμό σας , αλλά αυτά δικά σας είναι  κάντε τα  ότι θέλετε…
 Δεν ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ-ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ «ΚΟΛΠΑ» ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ…!  (λεφτά υπάρχουν κλπ!

Μπορεί να μην έχουμε να φάμε, (Γιατι πολυ απλα δεν τα ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ)  μπορεί να μην έχουμε δεκάρα τσακιστή, μπορεί να μας κόψετε το ρεύμα, να μας βάλετε φυλακή, να μας βασανίσετε, ότι θέλετε κάντε, εμείς  σας γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, (άλλο εννοούμε) αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ με ΤΙΠΟΤΑ να μας πάρετε την ΨΥΧΗ μας, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ… που εδώ και  3.000 χρόνια τώρα (κατι βρωμερά μιάσματα σαν και σας) σας ξέρουμε καλά όπως επίσης πολύ καλά ξέρουμε πόση μπόχα και βρωμιά αναδίδετε!

Δεν υπάρχουν λέξεις τόσο παραστατικές  που να σας χαρακτηρίζουν, ακόμη και η λέξη προδότης είναι εύφημος μνεία για σας!

Σας ανέθεσαν μια ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΗ δουλεία τα αφεντικά σας  της λέσχης «καθαρμάτων».  ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ κ.λπ.
 Κατά πρώτον, να οδηγήσετε την ΧΩΡΑ μας σε οικονομικό αδιέξοδο-πτώχευση ώστε να είναι εύκολη λεία  στις ορέξεις των αρπακτικών  ορνέων –επικυρίαρχων σας για την επίτευξη των βρώμικων σχεδίων των.
Κατά δεύτερον να διαλύσετε την φυλή μας ( σχέδιο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ) ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ στην ΙΕΡΗ τούτη ΓΗ εκατομμύρια ξένους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες-λαθροεποικους-ΣΚΛΑΒΟΥΣ που τους έχετε του χεριού σας.  Ταυτόχρονα να διώξετε το πιο υγιές κύτταρο του τόπου μας, τους νέους μας, στέλνοντας τους μετανάστες στου ΔΙΑΟΛΟΥ την ΜΑΝΑ.
 Τρίτον, να παραδώσετε  εν λευκώ όλον τον απίστευτα τεράστιο πλούτο  της χώρας έναντι πινακίου φακής στα βρωμερά αφεντικά-επικυρίαρχους σας.
  Πολλοί στο παρελθόν Έλληνες προδότες προσπάθησαν να επιτύχουν το ίδιο. Κανείς δεν τα κατάφερε να φτάσει έως το τέλος. Εσείς  όμως πλησιάζετε στον στόχο σας περισσότερο από τους προηγούμενους με απτά αποτελέσματα.

Λέτε να είσαστε ο πρώτοι που θα τα καταφέρετε; Αν το πιστεύετε  είσθε  εντελώς ανισόρροποι! Πολύ περισσότερο από ότι πιστεύουμε! Στο τέλος θα καταλήξετε  εκεί που κατέληξαν και όλοι οι προηγούμενοι. Στον ΚΑΙΑΔΑ,  Στα ΤΑΡΤΑΡΑ.
«Φίλτατοι»,  σας’ ευχαριστούμε τα μαλα γιατί μόνον εσείς ήσασταν  σε θέση να επιτύχετε το… ακατόρθωτο!  Ασφαλώς θα αναρωτιέστε γιατί σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας! Μα εκτός όλων των άλλων που προανέφερα Επιτύχατε κατι  εξ ισου μοναδικό, κατι σχεδόν απίστευτο, ένα σπάνιο κατόρθωμα, ποιο είναι αυτό; Μα να ενώσετε, να συσπειρώσετε μετά από πολλά χρόνια όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!  Να τους  θυμίσετε ποιοι πραγματικά είναι και τι απίστευτα κατορθώματα μπορούν να κάνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι!
 Να σας  θυμίσω τι είπε ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι ήρωες πολεμούν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!
Και εσείς  αγαπητοί   ληστοσυμμορίτες  το επιτύχατε!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξανά επί ποδός «πολέμου»! Ενωμένοι για άλλη μια φορά ,  εναντίον όλων όσων προσπαθούν εδώ και χιλιάδες χρόνια να τους ξεκάνουν.
 Εσείς  τι λέτε; Έχετε καμία τύχη; ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ειλικρινά είσαστε ΜΑΚΡΑΝ  ο μεγαλύτεροι ΗΛΙΘΙΟΙ   όλων των εποχών!
Και εις ανώτερα, -ξέρετε εσείς-, έχετε συνηθίσει  άλλωστε να μας βλέπετε όλους εμάς (τον λαουτζίκο)  ευ υψηλού,  κανένα πρόβλημα, πάλι ευ υψηλού θα μας βλέπετε,  ψηλά, από  στην κρεμάλα!  
Αντίθετα με όσα πιστεύουν πολλοί, ο Γιωργάκης και «ΣΙΑ»  διεκπεραίωσαν με επιτυχία τον ρόλο τους  μέχρι αυτή τη στιγμή  και επέτυχαν τους στόχους τους.


 ΟΧΙ: Δεν είναι ούτε πολιτικά ανίκανος ούτε ανεπαρκής ο νυν πρωθυπουργός…
Τώρα όμως που σταδιακά αποκαλύπτεται η αλήθεια, τώρα που ο ίδιος και οι επιτελείς του κατανάλωσαν και τα τελευταία αποθέματα του «πολιτικού κεφαλαίου» που διέθεταν και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, πρέπει να επιτευχθεί και ο τελικός στόχος: Το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, η επίσημη πολιτική και οικονομική κηδεμόνευση της χώρας για δεκαετίες…
Αναζητούνται γι’ αυτό μέθοδοι «παράτασης ζωής» -παραμονής στην εξουσία- μιας καταρρέουσας κυβέρνησης, μιας αυταρχικής και εθελόδουλης εξουσίας, που κήρυξε τον πόλεμο κατά της ελληνικής κοινωνίας και τώρα εισπράττει την οργή της.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Ο ελληνικός λαός είναι μεγαλόψυχος, είναι γενναιόδωρος… Μπορεί -και γνωρίζει- να συγχωρεί τα λάθη, τις αδυναμίες, ακόμα και την ανικανότητα και την πολιτική ανεπάρκεια των ηγετών του… Ποτέ όμως δεν πρόκειται να συγχωρήσει ενέργειες που φέρουν τη σφραγίδα της εθνικής υποτέλειας, της εθνικής προδοσίας…


Το χειρότερο απ’ όλα: Τώρα που τα προσχήματα εξέλιπαν, τώρα που η κυβέρνηση καταρρέει, τώρα που τα «στόματα ανοίγουν» και νέα θεμελιωμένα στοιχεία έρχονται στο φως, τώρα που το παζλ του εθνικού εγκλήματος συμπληρώνεται, αποκαλύπτεται η τραγική αλήθεια: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ.

Ανάλογη θα είναι και τώρα η στάση μας απέναντι στην οικονομική δικτατορία, στην πολιτική κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Λαϊκή ενότητα και Καθολική αντίσταση μέχρι εσχάτων.


Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δήλωσε:  «ότι αν δεν σας αρέσουμε ρίξτε μας»! Το να αναφερθούμε   στο απύθμενο θράσος αυτού του ανισσόροπου  είναι περιττό, αλλά θέλουμε πολύ να του απαντήσουμε. Ναι ρε,  θα σας ρίξουμε! Αλλά στα γουρούνια! Αν και φοβάμαι ούτε ούτε αυτά θα σας φάνε τόσο βρώμικοι που είσθε!

Κάθε λεπτό που περνά αγαπητοί φίλοι συναγωνιστές,  είναι εις βάρος μας, κάθε ώρα που περνά χάνουμε πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε, η ανάγκη για συσπείρωση είναι εκ των ουκ άνευ, να αφήσουμε επιτέλους αυτά που μας χωρίζουν στην άκρη.
 Είναι λίγα και εγωιστικά, αντίθετα αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά και αναγκαία! Εδώ και τώρα ένωση- συσπείρωση.
Εάν ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, (κοινή δράση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)  τοτε να ξέρετε ότι μας αξίζουν αυτά που μας κάνουν, αυτά που περνάμε και αυτά τα ακόμη ποιο δύσκολα που έρχονται και που σίγουρα είναι εφιαλτικά!
Οταν τολμάς χάνεις για λίγο το βήμα σου....
όταν δεν το τολμάς χάνεις για πάντα τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!!

 Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ.
 ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
ΣΤΙΣ 27/11/2011 ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
 ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
 ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 – 10.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
 ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΝΑΙ!
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

1:26 μ.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines


Ποιοι είμαστε.

ΜΑΧΙΜΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ
Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων που συντελούνται εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια μεθοδευμένης σύμπραξης ξένων κέντρων αποφάσεων και συμφερόντων που είχαν ως αποτελεσμα την διάλυση του κρατικού μηχανισμού την απώλεια  της εθνικής κυριαρχίας την άλωση της εθνικής μας συνοχής (οικογένεια, ιστορία,  κουλτούρα, πίστη) την ταπείνωση του ανά τους αιώνες μαχητή Έλληνα, καλούμαστε όλοι εμείς, οι αγανακτισμένοι, οργισμένοι, αποφασισμένοι να βροντοφωνάξουμε:

                       ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ’ΕΚΕΙ.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε την βαριά κληρονομία μας ,τους προγονούς μας , τα παιδιά μας, τα ήθη μας το φιλότιμο της Ελληνικής ψυχής , την Ελληνική πολιτεία.
Ποιοι είμαστε.

Είμαστε όλοι όσοι αισθανόμαστε προδομένοι και ξανά προδομένοι Έλληνες πολίτες.
Είμαστε όλοι μας οι «καθημερινοί άνθρωποι» οι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας» είμαστε η μάνα που δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της, οι εξαθλιωμένοι άνεργοι, οι καταπιεσμένοι εργαζόμενοι, οι ταπεινωμένοι συνταξιούχοι, οι απελπισμένοι επαγγελματίες, οι χωρίς μέλλον νεολαίοι, είμαστε όλοι εμείς που ονειρευτήκαμε μια άλλη πολιτεία, μια άλλη πατρίδα, μια άλλη Ελλάδα.
Είμαστε όλοι εμείς που αφήσαμε πίσω μας το «ωχ,  δεν βαριέσαι αδελφέ» Το « ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» είμαστε όλοι εμείς που αποβάλλαμε την καχυποψία και τις πολιτικές και θρησκευτικές «διαφωνίες» μας.
Είμαστε όλοι εμείς που αποφασίσαμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και χωρίς υστεροφημίες και αρχηγ{ο}ιλίκια να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι για την σωτηρία της πατρίδας μας.
 Ετσι απλά.

Ποιος μας  ρώτησε;
Ότι μπορούν να παραδώσουν σε εμάς και τα παιδιά μας μια μικρότερη Ελλάδα;
Για να χρεωθεί ο κάθε Έλληνας και  Ελληνόπουλο με πάνω από 60.000 ευρώ;
Για να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις  (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΠΑΠ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΟΤΕ, ) κ.α.) σε ξένους «επενδυτές» και «σωτήρες»; 
Για να ξεπουλήσουν νησιά και εδάφη σε σκοτεινούς κύκλους συμφερόντων και με δικαίωμα προσάρτησης τους  σε άλλη χώρα; …Τουρκία, Σκόπια, κ.λπ.
Για να θεσμοθετήσουν το δικαίωμα σε κάθε τοκογλύφο να κατασχέσει στρατιωτικές μονάδες, και υλικά; (πλοία, αεροσκάφη, άρματα μάχης, κ.λπ.)
Για να παραχωρήσουν μυστικά όλο το φυσικό πλούτο ( φυσικό αέριο, πετρέλαια, ουράνιο, χρυσό, σπάνια μέταλλα, κ.α) της χώρας για ψίχουλα;
Για να αποδυναμώσουν την παιδεία μετατρέποντας την σε εκπαίδευση αναθέτοντας την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε ξένα ιδρύματα και εχθρικά στην κουλτούρα μας;
Για να μειώσουν το όριο ζωής των Ελλήνων τουλάχιστον κατά 10 χρόνια με την διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας;
Για να κουβαλήσουν σκόπιμα και μεθοδικά εκατομμύρια δύστυχους μετανάστες (πάνω από 5.000.000) αλλοιώνοντας την φυλή μας και διαλύοντας την οικονομία της χώρας μας;
Για να αποθηκεύσουν στους διεθνείς λωποδύτες-λαμόγια, το δικό μας «κεραμίδι» που φτιάξαμε με κόπο θυσίες και αίμα;  

ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ;
 Η ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;

Αποδεδείχθηκε τελικά ότι οι «πλατείες» είχαν πάρα πολλούς «κούκους» κι’ αφού μαζευτήκαμε αποφασίσαμε ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε την «ΑΝΟΙΞΗ»
ΜΠΟΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε για το δίκιο που μας πνίγει γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, γιατί δεν μας ρώτησαν ποτέ και για τίποτε!
Δεν θα πληρώσουμε για άλλη μια φορά τις απατεωνιές και τις βρωμιές των άλλων.
Μπορούμε ενωμένοι και ανεξάρτητα με το τι πίστευε και τι ψήφιζε ο καθένας μας να σταματήσουμε εδώ και τώρα την καταστροφή και την διάλυση της ζωής μας και της πατρίδας μας.  
Να αφήσουμε επιτέλους την «βολεψια» μας και χωρίς κόμματα και αρχηγ{ο}ιλικια να παλέψουμε και να απαιτήσουμε:

1)      Την ανατροπή του επί 37 χρόνια συστήματος διακυβέρνησης του κράτους.
2)      Την σύνταξη και ψήφιση νέου συντάγματος από εθνοσυνέλευση απαλλαγμένο από νοσηρά σημεία.
3)      Να κηρυχτεί ως «ΕΠΑΧΘΕΣ» το «ψεύτικο» χρέος και να διαγραφεί όλο βάση του διεθνούς δικαίου.
4)      Την έξοδο της χώρας από την ζώνη του ευρώ και την επάνοδο σε εθνικό νόμισμα
5)      Να γίνει λογιστικός έλεγχος χωρίς στεγανά και απόρρητα για να τιμωρηθούν και να δημευτούν οι περιούσιες σε όσους διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα.
6)      Την επιστροφή των πολεμικών αποζημιώσεων και το κατοχικό δάνειο στην Γερμανία
7)      Την αποκατάσταση και διαφύλαξη, της δημοκρατίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης, των ηθικών και ιερών αρχών των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ!
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

8:05 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

5:19 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines



 Στο άρθρο 19 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρονται ρητά τα ακόλουθα:
«Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος του καθενός να διατηρεί ανενόχλητος τις απόψεις του καθώς επίσης του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο σε όλο τον κόσμο».
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

5:16 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines

Οταν τολμάς χάνεις για λίγο το βήμα σου....
όταν δεν το τολμάς χάνεις για πάντα τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!!
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

4:07 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines


ΚΑΛΕΣΜΑ
Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές και καταστάσεις που μας έχουν οδηγήσει οι προδότες που «κυβερνούν» την χώρα μας.
 Oι ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούν όλους τους πραγματικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που με έργα και πράξεις και όχι με λόγια (άλλα λόγια ν’αγαπιομαστε!) να πάρουν την ζωή τους και την τύχη τους στα χέρια τους!
 Στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθημερινά ΤΑ ΜΕΛΗ των ΜΑΧΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώνουν όλους όσους θέλουν να αντισταθούν και να συμβάλουν στην ανατροπή της βρώμικης αυτής ληστοσυμμορίας που κατακρεουργεί βάναυσα την χώρα μας.
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

3:45 π.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines

  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes