1:26 μ.μ. Αναρτήθηκε από maximoiellines


Ποιοι είμαστε.

ΜΑΧΙΜΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ
Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων που συντελούνται εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια μεθοδευμένης σύμπραξης ξένων κέντρων αποφάσεων και συμφερόντων που είχαν ως αποτελεσμα την διάλυση του κρατικού μηχανισμού την απώλεια  της εθνικής κυριαρχίας την άλωση της εθνικής μας συνοχής (οικογένεια, ιστορία,  κουλτούρα, πίστη) την ταπείνωση του ανά τους αιώνες μαχητή Έλληνα, καλούμαστε όλοι εμείς, οι αγανακτισμένοι, οργισμένοι, αποφασισμένοι να βροντοφωνάξουμε:

                       ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ’ΕΚΕΙ.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε την βαριά κληρονομία μας ,τους προγονούς μας , τα παιδιά μας, τα ήθη μας το φιλότιμο της Ελληνικής ψυχής , την Ελληνική πολιτεία.
Ποιοι είμαστε.

Είμαστε όλοι όσοι αισθανόμαστε προδομένοι και ξανά προδομένοι Έλληνες πολίτες.
Είμαστε όλοι μας οι «καθημερινοί άνθρωποι» οι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας» είμαστε η μάνα που δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της, οι εξαθλιωμένοι άνεργοι, οι καταπιεσμένοι εργαζόμενοι, οι ταπεινωμένοι συνταξιούχοι, οι απελπισμένοι επαγγελματίες, οι χωρίς μέλλον νεολαίοι, είμαστε όλοι εμείς που ονειρευτήκαμε μια άλλη πολιτεία, μια άλλη πατρίδα, μια άλλη Ελλάδα.
Είμαστε όλοι εμείς που αφήσαμε πίσω μας το «ωχ,  δεν βαριέσαι αδελφέ» Το « ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» είμαστε όλοι εμείς που αποβάλλαμε την καχυποψία και τις πολιτικές και θρησκευτικές «διαφωνίες» μας.
Είμαστε όλοι εμείς που αποφασίσαμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και χωρίς υστεροφημίες και αρχηγ{ο}ιλίκια να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι για την σωτηρία της πατρίδας μας.
 Ετσι απλά.

Ποιος μας  ρώτησε;
Ότι μπορούν να παραδώσουν σε εμάς και τα παιδιά μας μια μικρότερη Ελλάδα;
Για να χρεωθεί ο κάθε Έλληνας και  Ελληνόπουλο με πάνω από 60.000 ευρώ;
Για να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις  (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΠΑΠ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΟΤΕ, ) κ.α.) σε ξένους «επενδυτές» και «σωτήρες»; 
Για να ξεπουλήσουν νησιά και εδάφη σε σκοτεινούς κύκλους συμφερόντων και με δικαίωμα προσάρτησης τους  σε άλλη χώρα; …Τουρκία, Σκόπια, κ.λπ.
Για να θεσμοθετήσουν το δικαίωμα σε κάθε τοκογλύφο να κατασχέσει στρατιωτικές μονάδες, και υλικά; (πλοία, αεροσκάφη, άρματα μάχης, κ.λπ.)
Για να παραχωρήσουν μυστικά όλο το φυσικό πλούτο ( φυσικό αέριο, πετρέλαια, ουράνιο, χρυσό, σπάνια μέταλλα, κ.α) της χώρας για ψίχουλα;
Για να αποδυναμώσουν την παιδεία μετατρέποντας την σε εκπαίδευση αναθέτοντας την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε ξένα ιδρύματα και εχθρικά στην κουλτούρα μας;
Για να μειώσουν το όριο ζωής των Ελλήνων τουλάχιστον κατά 10 χρόνια με την διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας;
Για να κουβαλήσουν σκόπιμα και μεθοδικά εκατομμύρια δύστυχους μετανάστες (πάνω από 5.000.000) αλλοιώνοντας την φυλή μας και διαλύοντας την οικονομία της χώρας μας;
Για να αποθηκεύσουν στους διεθνείς λωποδύτες-λαμόγια, το δικό μας «κεραμίδι» που φτιάξαμε με κόπο θυσίες και αίμα;  

ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ;
 Η ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;

Αποδεδείχθηκε τελικά ότι οι «πλατείες» είχαν πάρα πολλούς «κούκους» κι’ αφού μαζευτήκαμε αποφασίσαμε ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε την «ΑΝΟΙΞΗ»
ΜΠΟΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε για το δίκιο που μας πνίγει γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, γιατί δεν μας ρώτησαν ποτέ και για τίποτε!
Δεν θα πληρώσουμε για άλλη μια φορά τις απατεωνιές και τις βρωμιές των άλλων.
Μπορούμε ενωμένοι και ανεξάρτητα με το τι πίστευε και τι ψήφιζε ο καθένας μας να σταματήσουμε εδώ και τώρα την καταστροφή και την διάλυση της ζωής μας και της πατρίδας μας.  
Να αφήσουμε επιτέλους την «βολεψια» μας και χωρίς κόμματα και αρχηγ{ο}ιλικια να παλέψουμε και να απαιτήσουμε:

1)      Την ανατροπή του επί 37 χρόνια συστήματος διακυβέρνησης του κράτους.
2)      Την σύνταξη και ψήφιση νέου συντάγματος από εθνοσυνέλευση απαλλαγμένο από νοσηρά σημεία.
3)      Να κηρυχτεί ως «ΕΠΑΧΘΕΣ» το «ψεύτικο» χρέος και να διαγραφεί όλο βάση του διεθνούς δικαίου.
4)      Την έξοδο της χώρας από την ζώνη του ευρώ και την επάνοδο σε εθνικό νόμισμα
5)      Να γίνει λογιστικός έλεγχος χωρίς στεγανά και απόρρητα για να τιμωρηθούν και να δημευτούν οι περιούσιες σε όσους διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα.
6)      Την επιστροφή των πολεμικών αποζημιώσεων και το κατοχικό δάνειο στην Γερμανία
7)      Την αποκατάσταση και διαφύλαξη, της δημοκρατίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης, των ηθικών και ιερών αρχών των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ!
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου